top of page
19-03-2021 Isba - Laetitia Photography (43 van 164) (1).jpg

Hey There

Welkom bij Isba Esthetiek. Een rustige plek waar huid en natuur elkaar omarmen. Wij kiezen voor eerlijke en lokale merken. Belgische huidproducten die zich onderscheiden in kwaliteit, exclusiviteit en duurzaamheid. Een persoonlijke aanpak, deskundig advies en een luisterend oor dat is onze eigenheid. Met veel liefde en passie ontvangen we jou graag in onze warme en gezellige RainPharma winkel gelegen in het landelijke Zoutleeuw.

All About Me

Ik ben Katrien.  Al meer dan 12 jaar een enorme passie voor puurheid en schoonheid. Ik geloof echt in de kracht van de natuur. En ik ben er ook van overtuigd dat we ons lichaam mooier en sterker maken door de binnenkant met meer respect te behandelen. Ik hou van lekker eten, gezellig samen zijn, reizen en wandelen in de natuur. Ik geniet van alles dat op mijn pad komt. Ik hou van verrassingen! :)

 

Ik vind het zelf ontzettend belangrijk om voor jezelf een moment van rust te creëren. We lopen onszelf dikwijls voorbij en staan voor anderen altijd paraat en daarbij verliezen we onszelf uit het oog. Jij verdient een moment van ontspanning, om echt helemaal jezelf te zijn. Je lichaam zal je dankbaar zijn.

Ik vind het ook super moeilijk om te ontspannen maar tijdens een behandeling kan ik echt tot innerlijke rust komen. Kan ik me echt even ontspannen en lukt het me om even aan niets te denken. 

Wil jij ook een moment voor jou alleen? Dan help ik jou heel graag.

Heel veel liefs,

Katrien

Telefoon

0477 30 99 37

Email 

Volg ons

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page