RainPharma Gelaatsverzorging Basic

60 minuten - €85

Deze gelaatsverzorging bestaat uit een dubbele reiniging, een scrub, een gelaatsmassage, een vers bereid gelaatsmasker op maat, een nek- en schoudermassage en een naverzorging. Ontspanning en resultaat gaan hier hand in hand. 

RainPharma Gelaatsverzorging Comfort

75 minuten - €95

Deze gelaatsverzorging bestaat uit een dubbele reiniging, een scrub, een gelaatsmassage, een vers bereid gelaatsmasker op maat, een nek-, schouder- en hoofdhuidmassage en een naverzorging. De ideale behandeling om te ontstressen.

RainPharma Gelaatsverzorging VIP

90 minuten - €110

Deze gelaatsverzorging begint bij  een verfrissende voetwassing, daarna een dubbele reiniging, een scrub, een gelaatsmassage, een nek- en schoudermassage, een voet-of handmassage, een vers bereid gelaatsmasker, een tweede masker en een naverzorging. Het neusje van de zalm. Eén échte aanrader!

Wist je dat bij elke gelaatsbehandeling het epileren van de wenkbrauwen en een massage van nek, schouders en gelaat in de prijs inbegrepen is?

 

© 2021 Jelle Daniels      Katrien Reweghs 0477/30.99.37      info@isbaesthetiek.com      Lindeweg 7C 3440 Zoutleeuw      Volg ons op Facebook en Instagram

  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Instagram Icon