top of page

GELAATSBEHANDELINGEN

Trakteer je huid, je geest en je zintuigen op de weldaden van een RainPharma gelaatsverzorging in ons instituut. Een diepgaand gevoel van innerlijke rust, met respect voor de complexe natuur van je huid. 

 

Een zalig verwenmoment of een groot onderhoud voor je gelaat elke 4 tot 6 weken. Wil je nog beter resultaten? Kies dan voor een kuurformule van twee maanden. Acht weken lang geniet je elke week of elke twee weken van een andere intense gelaatsverzorging op maat. Dit combineer je met de nodige producten voor thuis en onze tips voor een gezonde voeding en levenswijze.

Een gelaatsverzorging duurt 60 tot 90 minuten (zonder intake gesprek). De aanbevolen prijs bedraagt 85 tot 110 euro, afhankelijk van de tijdsduur. Hoe langer de behandeling, des te meer massage. Het resultaat is de beste versie van jezelf. Geen camouflage maar een opvallend gezondere huid die echt straalt, goed aanvoelt en perfect in balans is. Ben jij er klaar voor? Kies je formule.

GEZONDHEIDSPROGRAMMA

We begeleiden mensen naar een nieuwe start ter ondersteuning van een sterk lichaam en een stralende huid. Een goede gezondheid staat bij ons voorop. Los van eventuele esthetische overwegingen, kan overgewicht nu eenmaal gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. We streven niet naar een zo laag mogelijk gewicht, wel naar een goed gewicht voor jouw lichaam. 

We kiezen voor een totaalaanpak, met pure, onbewerkte voeding in een glansrol en veel aandacht voor meer beweging en een goede nachtrust. Het is dus eigenlijk geen dieet, maar gewoon een gezonde levensstijl. Om je snel en vlot op weg te zetten, ontwikkelden we een breed gamma no-nonsense premium producten ter ondersteuning van een sterk lichaam en een stralende huid.

PERMANENTE MAKE UP

Micropigmentatie of permanente make-up (PMU) is een revolutionaire pigmentatiemethode waarmee hypo allergene pigmenten in de demale laag van de huid worden aangebracht. Met een ultra dunne naald en pigment wordt er een wenkbrauw, eyeliner of liplijn gezet. Micropigmentatie wordt ook wel permantente make-up of cosmetische tatoeage genoemd. Deze methode wordt wel eens ten onrechte verward met tatoeëren waarbij er in diepere huidlagen gewerkt wordt. Bij micropigmentatie (PMU) wordt er gewerkt met verfijndere apparatuur, andere pigmenten en verschillende technieken. Bel ons voor een afspraak (8/03/2023).

bottom of page