HET RAINPHARMA DIEET

De verstandige methode voor een gezond gewicht

Gewichtsverlies én -behoud, dat is waar het RainPharma dieet voor staat. Veel meer dan een afslankprogramma, het is een efficiënte totaalaanpak die een gezonde levensstijl centraal plaatst. Door een snelle start te combineren met een doordachte langetermijnvisie, brengen we de beste versie van jou naar boven.

Het RainPharma dieet in een notendop

Start je met het RainPharma dieet, dan kies je voor een afslankprogramma onder professionele begeleiding dat tegelijk een heuse detoxkuur is. Eerst werk je aan een gezonder gewicht, met motiverende hulpmiddeltjes. Zodra je je streefgewicht bereikt hebt, schakel je zo snel mogelijk over op een pure levensstijl met onbewerkte voeding. Tenslotte leer je om je nieuwe gewicht en hernieuwde vitaliteit vast te houden.

Een dieet met shakes?

Shakes hebben een slechte reputatie en een dieet met shakes schrikt daardoor heel wat mensen af. Het klopt dat de kwaliteit van proteïneshakes soms de wensen over laat, dat de samenstelling niet altijd helemaal goed zit en dat shakes vaak op een foute manier gebruikt worden. Maar wanneer shakes van uitzonderlijke en zuivere kwaliteit op een correcte en verantwoorde manier worden ingezet, passen ze perfect in een efficiënt en gezond dieet.

Zuiverheid en kwaliteit

Eiwitten zijn er zoals heel veel voedingsstoffen in verschillende kwaliteiten. RainPharma gebruikt uitsluitend de zuiverste eiwitten. Uiteraard heeft dit een impact op de prijs van onze shakes, maar we gaan er vanuit dat gezondheid je kostbaar genoeg is. Onze shakes zijn, dankzij hun zorgvuldige samenstelling, darmvriendelijk. De eiwitten die we gebruiken splitsen mooi in aminozuren zodat er geen onverteerde resten achterblijven in je darmen. Daarnaast bevatten RainPharma shakes geen gluten of caseïne, geen polyolen, geen kunstmatige kleurstoffen en geen bewaarmiddelen. We gebruiken ook nooit ingrediënten die genetisch gemanipuleerd worden.

Voor ieder wat wils

Alle RainPharma shakes zijn geschikt voor vegetariërs, sommige zelfs voor veganisten. Combineer je verschillende varianten, dan krijg je eiwitten van verschillende bronnen (plantaardig en dierlijk) binnen. Zo waak je over een volledig en gebalanceerd aminozuurprofiel.

Hoe ga je concreet van start?

Om te starten met het RainPharma dieet maak je een afspraak. Je kan een gratis en vrijblijvend een info-gesprek aanvragen of meteen een intake gesprek reserveren zodat je meteen aan de slag kan. Tijdens het intake-gesprek word je één uur lang wegwijs gemaakt in het dieet. Niet alleen de theorie en de basisprincipes komen aan bod, maar ook de praktische invulling van de verschillende fases.

Makkelijk en snel starten

We maken het je graag gemakkelijk. Daarom ontwikkelden we de RainPharma Balance Box, die je bij ons kan aankopen. In de box vind je alles wat je nodig hebt om met het dieet te starten. Van voedingssupplementen en shakes tot handige hulpmiddeltjes als een shaker en een receptenboek. Door te kiezen voor dit handige all-in startpakket, bespaar je maar liefst 15% op de aankoop van je producten en is je intake-gesprek gratis.

Koop je ook alle nodige vervolgproducten bij ons aan, dan krijg je gedurende het hele dieet gratis begeleiding. Wanneer je al je begeleidings-en controlemomenten inplant, levert dat al gauw een besparing op van maar liefst 725 euro.

Moet ik eerst mijn dokter raadplegen?

Wij kunnen je daar niet toe verplichten, maar beschouwen het wel als een must. Een bloedafname en consulatie bij je huisarts geeft jou en ons de zekerheid dat je in goede gezondheid bent, zowel fysiek als mentaal. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je je dokter naar onze website doorverwijst, in het geval hij of zij het RainPharma dieet niet kent. Je dokter kan ons ook altijd raadplegen als hij of zij specifieke vragen heeft. Bovendien, indien je vooraf en tijdens het dieet enkele vergelijkende bloedanalyses hebt, kan je jezelf en je dokter ervan vergewissen dat dit dieet inderdaad jouw gezondheid op lange termijn ten goede komt.

Bestaat er geen gemakkelijkere of ‘light’ versie van dit dieet?

Voor wie nog niet helemaal klaar is om voluit te gaan, heeft RainPharma het Smart Nutrition Project ontwikkeld. Het is een zeer eenvoudige en uiterst betaalbare versie van het originele RainPharma dieet  onder het motto ‘elke inspanning voor een gezonder gewicht telt’. Deze methode is geschikt voor wie bijvoorbeeld twee of drie kilo wil vermageren, alvorens op vakantie te gaan. Wie voor deze methode kiest, moet alleen goed weten dat hij of zij niet wordt begeleid.

© 2020 Jelle Daniels                                                                                   Katrien Reweghs 0477/30.99.37                                                                       Bezoek ons op facebook 

  • w-facebook